Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika u koncernu

"Sumnjivi" paket u Agrokoru bila je - glazbena čestitka za Alvareza!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Ravnateljstva policije su za DNEVNIK.hr potvrdili kako je zaprimljena dojava da se u zgradi koncerna Agrokor nalazi sumnjivi paket. Na teren je odmah upućena policija.

Ispred Agrokorovog tornja na Trešnjevci oko 12.30 pojavila se policija. U sjedište koncerna ušli su policajci u pratnji psa tragača.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Iz Ravnateljstva policije kazali su nam kako je razlog intervenciji zaprimljeni paket sumnjivog sadržaja te je obavljen protueksplozijski pregled.

Ubrzo je utvrđeno kako je riječ o lažnoj uzbuni. "Sumnjivi paket" bila je glazbena čestitka potvrđeno je DNEVNIK.hr-u u Policijskoj upravi zagrebačkoj i Ravnateljstvu policije. Čestitka je bila naslovljena na Antonija Alvareza III., bivšeg direktora za restrukturiranje Agrokora (D.I./Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene