Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga traje

U pucnjavi ženi oštećen auto: "Ljuta sam. Pogledajte stražnja stakla - kroz jedno je prošao metak, a drugo je sasvim razbilo"

Aktualno Galerija Policija traga za napadačima iz Splita Policija traga za napadačima iz Splita Foto: DNEVNIK.hr Policija traga za napadačima iz Splita Policija traga za napadačima iz Splita Foto: DNEVNIK.hr Ivan Čorkalo, reporter Ivan Čorkalo, reporter Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u Splitu - 1 Pucnjava u Splitu - 1 Foto: DNEVNIK.hr +1 Gordana Vrdoljak s autom koji je pogođen tijekom pucnjave Galerija 1/6 >>
Splitsko-dalmatinska policija i dalje traga za četvoricom muškarca koje dovodi u vezu s pucnjavom u kojoj je ranjen muškarac. Očevid je završen, a kriminalističko istraživanje još traje.

Jučer je na splitskim Skalicama pucano iz vatrenog oružja na 36-godišnjeg muškarca. On je prevezen u splitsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je riječ o teškim tjelesnim ozljedama, ali je izvan životne opasnosti. Policija građane moli za pomoć.

U Splitu je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo, koji otkriva tko su ljudi s tjeralice.

Pročitajte i ovo Lica s tjeralice u Splitu pucnjava u Splitu Tko je četvorka koju traži policija: Jedan je bejzbolskom palicom zatukao mladića, drugi je poznati boksač

Pročitajte i ovo Pucnjava u Splitu - 12 Duge cijevi na ulicama Policija objavila fotografije muškaraca koje traži zbog pucnjave u Splitu, Solin bio pod opsadom policije

"Četvorica muškaraca otprije su dobro poznata policiji. O tome svjedoče objavljene fotografije iz policijskih spisa. Sve upućuje na to da ih je žrtva dobro vidjela, prepoznala i potom identificirala jer policija je fotografije objavila u ekspresnom roku, samo nekoliko sati nakon što se pucnjava dogodila."

O okolnostima događaja i motivu policija još ne želi govoriti, ali s obzirom na to da su prošla već 24 sata, sigurno je upućena i u to.

"Nikoga ne bi iznenadilo ni da se muškarci za kojima je raspisana tjeralica samostalno u pratnji svojih odvjetnika pojave u policiji, da ne čekaju uhićenje. Takvih je slučajeva, uostalom, već i bilo", rekao je Čorkalo.

U kvartu Skalice tijekom pucnjave oštećen je i jedan automobil. Evo što je o tome rekla njegova vlasnica Gordana Vrdoljak.

"Ljutila sam se zato što su me zvali iz kuće da se nešto dogodilo, da su mi auto... I onda sam izašla i vidjela stražnja stakla - kroz jedno je prošao metak, a drugo je sasvim razbilo", rekla je.

Blokade u Splitu i okolici u međuvremenu su uklonjene, ali policija i dalje traga za počiniteljima.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene