Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvor blizak optuženom

U slučaju iz Trebinja nije riječ o otmici: "On je prilično naivan momak sa sela, nije savršen, ali..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su nam da u jučerašnjem uhićenju muškarca s njihova područja nije riječ o otmici, a osoba bliska osumnjičeniku otkrila je za DNEVNIK.hr detalje odnosa sa ženom koja ga je prijavila.

Iz PU dubrovačko-neretvanske za DNEVNIK.hr danas je potvrđeno da je dojava o jučerašnjoj otmici u Trebinju bila lažna. 24-godišnjak nije ženu s kojom je pronađen u apartmanu iz kojeg je odveden u gaćama oteo, čini se da su živjeli skupa.

Javila nam se i osoba bliska osumnjičeniku. Ona je potvrdila da je muškarac s Korčule nekoliko mjeseci bio u ljubavnom odnosu s 31-godišnjakinjom koja ga je prijavila policiji u Dubrovniku. Tvrdi da ne samo da je on nije oteo, već da je on njezina žrtva.

Pročitajte i ovo Nalaz s podatkom o alkoholu u krvi Marija Banožića Poginula jedna osoba FOTO Ovo je nalaz nakon tragične nesreće: Banožić je u krvi imao 0,21 promil alkohola, oglasila se i bolnica

"On je prilično naivan momak sa sela. Nije savršen, poznat je otprije policiji, ali zbog konzumacije marihuane, nepropisne vožnje", pojasnila je.

U apartmanu u kojem je pronađen mladić osim marihuane pronađena je i praškasta tvar nalik heroinu, izvijestili su iz Policije u BiH. Osoba upoznata sa situacijom tvrdi da je 31-godišnjakinja "navukla" optuženog na teške droge. "On je pušio travu, ali nije bio na heroinu, barem nije prije nego što je upoznao nju", rekla je upućena gospođa.

Pročitajte i ovo Odbor za obranu - 4 Kadroviranje na Markovu trgu Anušić većinom glasova dobio potporu na saborskom Odboru za obranu: "Svoj ću posao raditi pošteno i odgovorno"

Policija je rekla da je par potpuno legalno prešao granicu, a osoba bliska osumnjičeniku potvrdila je isto. "Dolazio je na Korčulu odrađivati dobrotvorni rad zbog kazni koje je imao, ali normalno je putovao", rekla nam je.

Priča o otmici tako je pala u vodu, a ono što ostaje jesu optužbe zbog konzumacije droge koju potvrđuje i naša sugovornica. "Danima su se drogirali, tko zna što se sve među njima događalo. Ne mogu zamisliti kako čovjek izgleda tada u tom stanju, ali otmica, to je čista izmišljotina."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene