Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mole pomoć građana

Traže ga već dva dana: Policija objavila fotografije bjegunca koji je udario policajca pa pobjegao iz kombija s lisicama

Zagrebačka policija objavila je fizički opis 22-godišnjeg Šerifa Hrustića koji je u srijedu na zagrebačkom Trnju napao policajca i pobjegao iz policijskog vozila te je pozvala građane koji imaju korisne informacije o bjeguncu da o tome obavijeste policiju na broj 192.

Podsjetimo, 22-godišnjak je zagrebačkoj policiji pobjegao iz zaustavljenog kombija kod zgrade Zagrepčanke dok su ga vodili na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Na rukama je imao lisice koje je odbacio u neposrednoj blizini.

Pročitajte i ovo Albania, ilustracija Odbijen suprugov zahtjev Almin otac ispričao šokantne detalje: "Što su sve vidjele oči te djece, duša me boli" Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom

Policija je, ne navodeći identitet bjegunca, precizirala da je riječ o muškoj osobi srednje tjelesne građe, visine oko 185 centimetara, smeđih očiju, a prema dostupnim informacija ima tetovažu s unutarnje strane desne nadlaktice u oblika natpisa „Hanna“ i na desnom ramenu „Alia“.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je ranije da intenzivno traga za muškarcem koji je u srijedu oko 15:30 sati na Savskoj cesti napao i ozlijedio policijskog službenika te pobjegao.

“Policijski službenik uporabom tjelesne snage pokušao ga je zadržati, međutim osumnjičeni je pobjegao”, navodi se u policijskom priopćenju.

Napadnutom policajcu liječnička pomoć pružena je KBC Sestre milosrdnice, a policija utvrđuje sve okolnosti događaja. Sve raspoložive policijske snage angažirane su u intenzivnoj potrazi za 22-godišnjim bjeguncem, dodao je PUZ.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izvijestio je u četvrtak kako policija intenzivno traga za bjeguncem po zahtjevu Interpola i da je bjegunac kriminalno orijentiran prema imovinskim deliktima.

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić sinoć je u Dnevniku Nove TV rekao kako bjegunac nije opasan za javnost i da je sklon krađama zbog kojih ga traži više policijskih uprava u Hrvatskoj i inozemstvu.

"Uhićenik je iznenada napao policajca, ozlijedio ga, iskoristio priliku i pobjegao", kazao je Rašić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene