Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj potrage kod Kutjeva

Policija nestalu djevojku (17) i mladića (22) pronašla u napuštenoj kući, oboje su dobro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I nestala djevojka (17) i mladić (22), pronađeni su u jednoj napuštenoj kući, u kojoj je mladić nekoć boravio.

Djevojka J.B. je, neslužbeno doznaje 034portal.hr, rekla da ju je mladić M.K., držao zatvorenu na tavanu. Mještani su rekli da su psi u jednom trenutku počeli lajati te je policija reagirala i pronašla ih i da su oboje dobro. Tu nam je potvrdila i Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

23:08 Mladićevi (22) roditelji ne vjeruju da je on oteo djevojku.

'Mislim da on to nije učinio. To je bila ljubav velika koju je njezina majka branila. To svi mještani znaju. Danas sam to najmanje 50 puta izjavila policijskim službenicima i svima skupa. Automobil je kod kuće, suprug ga je sad dovezao kući od bake. Oboje im nema traga. Ovo je prvi put da se ovako nešto događa. Ne da sam zabrinuta nego nemam riječi. Teško da stojim od uzbuđenja od svih tih silnih prepričavanja i laži. To mi je najgore u ovom cijelom slučaju jer je sve to tako ispalo. Sve je to lažno napuhano u otmicu. Ne mogu reći ni da su pobjegli ni da nisu. Ne znam što da vam kažem', rekla je za 034portal.hr majka mladića.

'Bilo je malo svađe između njih, nije baš bila sređena veza, a tome je kumovala i njezina mama. Policija je dala i njegovom ocu i meni kao stricu broj da im javim ako se pojavi. Ne vjerujem da je oteo djevojku. Dosad nije napravio ništa tako da bi se to naslutilo. Jučer je kod njih u kući sve bilo normalno. Nije bio problematičan mladić koji se s nekim tukao i "kačio". Bio je povučen, to je sad prvi put da je tako ispalo. Sve još treba istražiti policija', dodao je mladićev stric.

22.13 - Posljednja poruka koju je djevojka poslala svojima bila da su negdje u napuštenoj kući. Policija je pretražila sve napuštene kuće u selu, ali za sada bez uspjeha.

'Ona je tu u selu, policija tvrdi da je on tu u selu. Ne vjerujem da je svojevoljno ušla u njegov automobil. Mislimo da je oteta zato što nam je slala poruke koje govore da ju je pratio. Oboje su nestali. Zbunjen sam, ne znam više ni sam što da mislim', kazao je otac za navedeni portal.

Policajci PU požeško-slavonske u poslijepodnevnim satima počeli su potragu za 17-godišnjom djevojkom iz sela Grabarje nedaleko Kutjeva.

Iz policije su za Dnevnik.hr potvrdili kako je potraga u tijeku, ali ne i da je posrijedi otmica. Nestanak djevojke prijavili su njezini roditelji.

Oni sumnjaju u scenarij otmice. Roditelji su kazali kako im se kćerka javila jutros kada je išla u Požegu gdje je u bolnici imala termin za snimanje magnetskom rezonancom. Rekla im je pritom da je automobilom slijedi bivši dečko (22) koji ju je dočekao na željezničkom kolodvoru, a ona je na kraju sjela u njegov automobil te su krenuli prema Grabarju.

Novi pokušaj otmice: Dječaka pronašli zavezanog uz cestu

Mladić je potom auto ostavio ispred kuće svoje bake, a potom su oboje, navodno, nestali. Djevojka se od tada nije javljala na mobitel.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene