Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija BiH spremna pomoći u istrazi Pukanićeva ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz BiH spremna je pružiti svaku moguću pomoć policiji u Hrvatskoj u istrazi ubojstva novinara Ive Pukanića, izjavio je ravnatelj Uprave policije Federacije BiH Zlatko Miletić za Dnevni avaz od subotre.

Miletić je rekao kako je Ministarstvo unutarnjih poslova  Hrvatske zatražilo i njegovu, odnosno pomoć policije iz BiH te da su u tom smjeru već izdate 'određene instrukcije'. 

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Dobili potporu Rusije Sazvana hitna sjednica parlamenta Republike Srpske: "Ovo je šamar, moramo donijeti odluku o samo jednoj stvari" Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu

>> Srpski mediji: Pukanić je strahovao od Sretka Kalinića

'Ovaj problem doživljavamo kao da se dogodio u BiH, Srbiji, ili bilo gdje drugo. Svaki zločinački čin je zločinački čin, bez obzira gdje se dogodio. Kroz našu suradnju moramo dokazati zločincima i organiziranim kriminalnim skupinama da smo jači od njih. U ime kolega iz BiH, s kojima sam se u međuvremenu čuo, ponudio sam svaku pomoć MUP-u Republike Hrvatske, kao što su to učinile i kolege iz Srbije', rekao je Miletić Dnevnom avazu.

List navodi kako se Miletić u četvrtak navečer, u trenutku atentata na Pukanića, zatekao u Zagrebu zbog službenih obveza, odnosno da se nalazio u hotelu udaljenom 150 metara od mjesta zločina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene