Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pokopan Tomislav Crvelin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na groblju Sv. Duh u Tisnom danas poslijepodne pokopan je 23-godišnji vatrogasac Tomislav Crvelin koji je preminuo u ponedjeljak u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju od posljedica teških opeklina zadobivenih u gašenju požara na otoku Kornatu.

Od Tomislava Crvelina oprostilo se cijelo Tisno, a u pogrebnoj povorci, koja je prema mjesnom groblju pošla od crkve sv. Roka u Tisnom, bilo je više tisuća ljudi. 

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog Ništa se ne zna "Svi nas odbijaju, dobili su zabranu!" Glasnogovornica Navaljnog otkrila strašne detalje kroz koje prolaze Sjećanje na Alekseja Navaljnog Slaže se i njegova majka Navaljnova glasnogovornica: "Planiramo javni oproštaj od Alekseja"

Uz rodbinu i prijatelje na pokopu Tomislava Crvelina bili su i ministri Ivica Kirin i Božidar Klameta, ravnatelj policije Marijan Benko te lokalni i županijski čelnici. 

Tomislav Crvelin osma je žrtva požara na Kornatu, a bio je član DVD-a Tisnog. Prije godinu dana diplomirao je na Vatrogasnoj školi u Zagrebu. Bio je veslač i kapetan mjesnog vaterpolskog kluba, te član puhačkog orkestra KUD-a 'Hartić' u Tisnom. 

>> Tisno: Održana komemoracija za Tomislava Crvelina 

>> Preminuo i Tomislav Crvelin, osma žrtva Kornata

U povodu smrti Tomislava Crvelina danas prijepodne u Tisnom je održana i komemoracija. 

Na istom groblju na kojem je danas pokopan Tomislav Crvelin u ponedjeljak su pokopani i njegovi prijatelji i kolege iz tišnjanskog DVD-a otac i sin, Ivica i Ante Crvelin te Marko Stančić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene