Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pojačan promet na Macelju i Bregani, kroz Malu Kapelu jednosmjerno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom cijele noći pojačan je priliv vozila u Hrvatsku preko graničnih prijelaza Macelj i Bregana, izvijestio je Hrvatski autoklub u 7,25 sati.

Na naplati Zaprešić, na izlasku s autoceste A 2 Zagreb-Macelj, kolona je oko 3 km, a čekanje oko 10 minuta.

Pročitajte i ovo Kraj produženog vikenda - 1 Problemi u prometu Produženi vikend uz gužve na cestama i prometne nesreće: "Vidjela sam auto kako ide prema nama, od silnog udarca jedva sam izašla" Slika nije dostupna Na istarskim graničnim prijelazima 10-kilometarske kolone

Znatno je pojačan promet i na autocestama u smjeru Rijeke i Splita. U Lučkom se za ulazak na autocestu čeka oko 15 minuta.

Propuštanjem vozila kroz tunel Mala Kapela jednosmjerno u smjeru juga prestala je kolona ispred ulaza u tunel. Uskoro se takva regulacija prometa - jednosmjerno, u smjeru juga - očekuje i kroz tunel Sveti Rok.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t vrijedi danas 7. srpnja od 4 do 14 sati i u nedjelju 8. srpnja od 12 do 23 sata. Novom naredbom ukida se zabrana na cesti D 1, ličkoj magistrali, a uvodi se na autocesti A 1, Zagreb-Split i to od čvora Ogulin do čvora Brinje i od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica u vremenu od 4 do 18 sati subotom, a nedjeljom od 8 do 20 sati.

Promet putničkih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Macelj, Bregana i Goričan na ulasku u zemlju, a na Staroj Gradiški i Bajakovu na izlasku.

Trajektni promet redovan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene