Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova oprema u policiji

Pogledajte što vas uskoro očekuje na cestama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubuduće će biti dobro da uz prometnu i vozačku dozvolu sa sobom uvijek imate i kreditnu karticu kojom ćete moći na licu mjesta platiti kaznu ako počinite prekršaj.

Ukoliko počinite prometni prekršaj zbog čega vas policija kazni na licu mjesta, a vi nemate gotovinu - i za to je država pronašla rješenje. Kaznu ćete moći platiti odmah i to kreditnom karticom. Policajci će uz stop palicu nositi i takozvani POS uređaj za provlačenje kartica.

Poznato je da se automobil ne smije voziti bez vozačke i prometne dozvole, no, bilo bi dobro da uz navedene dokumente, uz sebe, imate i kreditnu karticu. Počinite li bilo koji prometni prekršaj poput prekoračenja brzine, neopreznog pretjecanja, a to zabilježi policijsko oko, ubrzo ćete moći birati na koji ćete način platiti kaznu- gotovinom ili kreditnom karticom.

>> VIDEO Jakuševac pod policijskim nadzorom

Iako je sam po sebi susret s policijom stresan i neugodan, nova mogućnost plaćanja, vozači kažu, neće to nimalo olakšati. Ova novost, moramo priznati, zvuči zanimljivo. No najbolji je savjet izbjeći kaznu tako da se pridržavate prometnih pravila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Strogi zakoni Zbog ovih predmeta u automobilima u Njemačkoj možete dobiti kaznu do 10.000 eura Prometna policija/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Pamet u glavu Novi zakon stupio na snagu, kazne se penju u nebesa. Evo koliko će vas stajati prekršaji u prometu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene