Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jakuševčani zabrinuti

VIDEO Jakuševac pod policijskim nadzorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani zagrebačkog Jakuševca zabrinuti su zbog policijskog kombija koji se parkirao točno na ulazu odlagališta otpada.

Kako doznajemo s terena, kombi temeljne policije stajao je na ulazu više od tri sata, a s obzirom da nije bila najavljena nikakva blokada građanima nije jasno o čemu se radi. Zbog sve toga stanovnici Jakuševca su u strahu, rekao nam je na mjestu događaja njihov predstavnik Darko Furić. U zagrebačkoj policiji tvrde da se radi tek o uobičajenoj ophodnji, iako se kombi prilično dugo zadržao na tom mjestu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Osim policijskog kombija na ulazu u odlagalište, građani su zamijetili i policijske patrole kroz samo naselje.

Na današnjoj izvanrednoj sjednici gradske skupštine prihvaćen je zaključak o prijedlogu izmjena Zakona o otpadu, kao i da se ide u promjenu i dopunu prostornog plana za novu lokaciju deponija i spalionice otpada. Nakon sjednice Jakuševčani su poručili kako su jako tužni i frustrirani.

Podsjetimo, zbog blokade smetlišta kamioni Čistoće tri su dana stajali u dugačkoj koloni pred ulazom na smetlište, a na ulicama Zagreba počele su se stvarati hrpe smeća koje nije imao tko odvesti. Prosvjed je završen nakon što je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić predao dokumente s njihovim zahtjevima u Gradsku skupštinu i obećao da će riješiti njihov problem.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene