Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila kartu

Pogledajte koje se ulice zatvaraju zbog Adventa u Zagrebu

Regulacija prometa za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu (Foto: PUZ)
Regulacija prometa za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu (Foto: PUZ) PUZ
Aktualno Galerija Regulacija prometa za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu (Foto: PUZ) Regulacija prometa za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu (Foto: PUZ) Foto: PUZ Regulacija prometa za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu (Foto: PUZ) Regulacija prometa za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu (Foto: PUZ) Foto: PUZ +0 Regulacija prometa za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu (Foto: PUZ) Galerija 1/3 >>
Tijekom Adventa u Zagrebu od 2. prosinca 2017. do 7. siječnja 2018. g., u središtu metropole na snazi će biti privremena regulacija prometa.

Radnim danima od ponedjeljka do četvrtka od 17 do 23 sata tako se za vrijeme trahanja Adventa u Zagrebu zabranjuje promet za sva vozila osim tramvaja i vozila stanara, na zapadnoj strani Trga Nikole Šubića Zrinskog, na dijelu od Tesline do Hebrangove ulice, a promet Berislavićevom od Gajeve do Zrinjevca odvijat će se dvosmjerno.

Pročitajte i ovo Uvode se kamere u tramvaje, ilustracija Rak rana Stižu nove kamere koje će biti u tramvajima: Pogledajte što će sve kontrolirati Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

Petkom, subotom i nedjeljom od 17 do 24 sata, zabranjuje se promet za sva vozila osim tramvaja i vozila stanara, na zapadnoj strani Trga Nikole Šubića Zrinskog, zapadnoj strani Trga Josipa Juraja Strossmayera i zapadnoj strani Trga kralja Tomislava, na dijelu od Tesline do Mihanovićeve ulice, promet Berislavićevom od Gajeve do Zrinjevca i Katančićevom od Gajeve do Strossmayerovog trga odvijat će se dvosmjerno.

Promet motornih vozila Gajevom, Teslinom i Amruševom u pravcu istoka, sjevernim zelenim valom Boškovićeva i Hebrangova u pravcu zapada te južnim zelenim valom Trenkova i Hatzova u pravcu istoka, odvijat će se bez ograničenja.

Sukladno navedenim zabranama prometa postavit će se privremena prometna signalizacija i regulacija prometa.

Policija će uspostaviti blokadne punktove, a vozačima savjetuju da za vrijeme Adventa u Zagrebu umjesto vlastitih vozila koriste javni gradski prijevoz ili izbjegavaju dolazak vozilom u širi centar grada Zagreba. Tijekom idućih vikenda javni prijevoz će  biti besplatan, a gradonačelnik Milan Bandić je pozvao građane da svoja vozila ostave na slobodnim parkiralištima i do središta grada koriste gradski prijevoz.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene