Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JUNACI ZA JUNAKE

FOTO Pogledajte kako su HGSS-ovci odali počast Gvardiolu i ostalim Vatrenima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS je, osim po brojnim akcijama spašavanja ljudi, poznat i po simpatičnim i zanimljivim objavama na društvenim mrežama, a svojom novom objavom ponovno je sve oduševio.

Vatreni Joško Gvardiol na Svjetskom nogometnom prvenstvu zbog ozljede nosa morao je nositi masku, a ona je postala hit među hrvatskim navijačima.  

Fantastičnom uspjehu Vatrenih, koji su se jučer vratili u Hrvatsku te na Trgu bana Josipa Jelačića zajedno s 80.000 Hrvata proslavili brončanu medalju, pridružila se i Hrvatska gorska služba spašavanja. 

Tako su HGSS-ovci na svojem službenom profilu na Facebooku promijenili sliku profila te je posvetili nogometnom reprezentativcu Gvardiolu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TKO NE BI SLAVIO FOTO Plenković sa sinom na dočeku: Modrić napravio simpatičnu gestu koja je nasmijala premijerova mališana

Pročitajte i ovo Navijač na kombiju LOŠA IDEJA VIDEO Navijač se s bakljom u ruci popeo na kombi Nove TV pa od zaštitara dobio šakom u glavu

"Čestitamo, Vatreni! Hrvatska je ponosna", poručili su HGSS-ovci, koji su poznati po svojim šaljivim i zanimljivim objavama na društvenim mrežama.  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene