Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA OZLIJEĐENIH

FOTO Pogledajte kako izgleda izgoreno krovište nakon požara u centru Zagreba

Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 2
Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 2 JVP Zagreb/Pixell
Aktualno Galerija Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 4 Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 4 Foto: JVP Zagreb/Pixell Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 3 Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 3 Foto: JVP Zagreb/Pixell Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 2 Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 2 Foto: JVP Zagreb/Pixell Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 1 Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 1 Foto: JVP Zagreb/Pixell +3 Pogled iz zraka na izgoreno krovište - 4 Galerija 1/8 >>
Zagrebačka policija izvijestila je da u požaru krovišta dviju zgrada, koji je u izbio u ponedjeljak oko 22 sata na raskrižju Berislavićeve ulice i Trga Nikole Zrinskog, nije bilo ozlijeđenih osoba te da je oštećeno oko 1500 kvadrata krovišta

Najizgledniji uzrok požara bio je pražnjenje elektriciteta iz mreže javne rasvjete. Iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba ističu da je na požarište upućeno ukupno 19 vozila i 55 vatrogasaca. Na mjestu požara u noći na utorak je bio i zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet.

''Stanari su evakuirani, u zgradi ima nešto stanova i poslovnih prostora, zasad nitko nije zatražio zamjenski smještaj, grad Zagreb stoji na raspolaganju ukoliko bude potrebe za tim. Dio vode prilikom gašenja probio je u stan na 1. katu ispod, što je uobičajeno. Sada se radi raščišćavanje prostora i sanacija zgarišta'', kazao je.

Policija dodaje da su vatrogasci ugasili požar zbog kojeg je tramvajski promet bio obustavljen od 22.12 do 4.33 sata, dok je Berislavićeva ulica od Gajeve do Trga Nikole Zrinskog bila zatvorena za cestovni promet od 22.03 sata.

Slijedi očevid.

U galeriji pogledajte kako izgleda izgoreno krovište snimljeno iz zraka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene