Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali vreću s novcem

Policija otkrila lopove koji su iz pošte u Zadru ukrali više od 100.000 kuna, serijski kradljivci operirali diljem obale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je završila istraživanje nad 48-godišnjakom za kojeg se sumnja da je u kolovozu prošle godine sa svojim pomagačem opljačkao poštanski ured u Zadru iz kojeg su ukrali više od 100.000 kuna. Dvojac se tereti za još nekoliko krađa na području Zadarske, ali i drugih županija.

Zadarska je policija završila istragu nad 48-godišnjakom kojeg sumnjiči da je krajem kolovoza prošle godine, zajedno s 45-godišnjakom, iz poštanskog ureda u ulici Akcije Maslenica u Zadru ukrao vreću s više od 100.000 kuna.

Pročitajte i ovo Policija pola sata iza ponoći U prometnoj nesreći ozlijeđeno petero tinejdžera: 18-godišnjak ušao u suprotan smjer i naletio na drugi auto Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Sumnja se da su serijski kradljivci i u svibnju 2019. godine iz trgovine u Bibinjama ukrali 1800 kuna te da su tijekom lipnja iz blagajne trgovačkog centra u Svetom Filipu i Jakovu ukrali 1200 kuna. Dvojac je nakon toga opljačkao i jednu trgovinu u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Zadru odakle su ukrali 9250 kuna, a 45-godišnjaku na teret se stavlja i da je u kolovozu 2017. godine u Ulici Bleiburških žrtava u Zadru ukrao 5000 kuna.

Policija sumnja da je osumnjičeni dvojac kriv za još pet krađa na području Šibenika, Makarske, Crikvenice i Dubrovnika. Ukupno su ukrali 140.000 kuna, a policija je protiv 48-godišnjaka podigla kaznenu prijavu zbog ukupno devet krađa, priopćila je PU zadarska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene