451199
451199
451199
451199
451199

ZA TELEVIZIJU NEMA STRAHA 'Televizija se konzumira, a internet je samo jedan distribucijski kanal više'

  • , 23.09.2016., 17:37
  • Autor:
  • komentara

U Rovinju je počeo deveti Weekend Media Festival. Najveći je to regionalni festival komunikacijske industrije s više od četiri tisuće sudionika iz cijeloga svijeta.

 
 
 
 
Počeo Weekend media festival u Rovinju (Video: Vijesti u 17 h)
Počeo Weekend media festival u Rovinju (Video: Vijesti u 17 h)

Niz stručnjaka, među kojima su i predstavnici Nove TV, sudjeluju u radionicma, panelima i predavanjima.

Danas se razgovaralo i o budućnosti televizije u eri interneta i digitalnih medija. Predsjednik uprave Nove TV, Dražen Mavrić istaknuo je da za televiziju nema straha te da Nova TV po pitanju distribucijskih kanala prati najnovije trendove.

'Televizija je jača i gleda se...evo pogledajte podatke, televizija se prvih šest mjeseci ove godine gledala više nego prošle, a prošle godine više nego pretprošle, prema tome - to su dovoljni pokazatelji kako se televizija konzumira, a internet je samo jedan distribucijski kanal više', rekao je Dražen Mavrić, Predsjednik uprave Nove TV.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se