Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uživo iz Splita

Počeo je Ultra festival: Policija raspoređena po cijelom gradu, a posebno paze na jednu stvar

Počeo je Ultra festival na kojem se očekuje više od 140 tisuća posjetitelja. Atmosferu uživo iz Splita prenosi reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Prvi je dan splitskog Ultra festivala. Ove godine očekuje se više od 140 tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta, a o sigurnosnom stanju na Ultri reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič razgovarao je sa Sanjom Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Matija Brlošić Ne mogu pokriti troškove Ratari nezadovoljni ponudom ministrice Vučković, oštro i o njenom prijedlogu: "Možemo mi svi posijati krumpir - tko će ga pojesti, gdje će ga prodati?"

Organizacija za festival krenula je prije nekoliko mjeseci, objasnila je Nazlić. "U ovom trenutku policijski službenici su raspoređeni unutar zone, na ulazima, na prilaznim pravcima i u gradu", dodala je.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Prepucavanja državnog vrha Rat priopćenjima: Stigla i reakcija Vlade - "Predsjednik Milanović iznosi lažne teze, a jednu stvar prešućuje"

Policija je dijelom usmjerena i na proaktivno djelovanje vezano uz uočavanje i sanckioniranje svih protupravilnih ponašanja, "dio je usmjeren ciljano i na zlouporabu droga", istaknula je Nazlić.

Cijeli razgovor pogledajte u videoprilogu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene