Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zimska bajka

Počelo noćno skijanje na Sljemenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne baš kao na Sjevernom polu, ali Sljeme ipak ima dovoljno snijega.

Od večeras je skijaška staza otvorena i rekreativcima, željnim noćnog skijanja! Zimske radosti na Sljemenu ne prestaju čak ni kad padne mrak. 'Nemam pametnog ništa za raditi, uživam u skijanju, pa sam došao ovdje', rekao nam je Josip.

Pročitajte i ovo Sljemenska žičara Svaki dan od 9 do 16 sati Nova Tomaševićeva odluka oduševit će skijaše, građanima uputio i apel Slika nije dostupna Snow Queen Trophy "Ono kad slijepo pratiš GPS": Automobilom se vozio po Crvenom spustu

U noćnoj zimskoj bajci, građani uživaju već nekoliko godina. 'Noćno skijanje ima jednu posebnu draž, to je nešto kao izlazak, ljudi izađu navečer van an noćno skijanje', kaže Dragutin Žiljak, rukovoditelj skijališta Sljeme.

Iako umjetan, snijegu na Crvenom spustu mnogi nisu odoljeli. Na vrhu sljemena prava zimska idila, snijeg, magla i temperatura od -2 stupnja već prvu večer noćno skijanja privukla je velik broj skijaša. Na niskim temperaturama skijaše čeka i okrepa. U noćnom skijanju za sada možete uživati svaki utorak i četvrtak od 19 do 22 sata.

'Noćno skijanje će ići dok uvjeti na stazi će dozvoljavati', istaknuo je Žiljak. Sudeći prema prevrtljivoj zimi pravih zimskih uvjeta možda neće ni biti. Zato, požurite na sljeme!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene