Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plitvički hamburger

'Da mi ovo negdje posluže zahvalio bih se i otišao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan korisnik podijelio ga je na stranici Hrvatske tragedije i napisao "Plitvički hamburger za 30 kuna".

Želite li s nama podijeliti dobra ili loša iskustva s ugostiteljskom ponudom hrvatskih turističkih odredišta? Pišite nam na moj.report@novatv.hr s naznakom 'Hrvatsko ugostiteljstvo'.

Pročitajte i ovo Novi panoramski vidikovac na Plitvičkim jezerima (Foto: Dnevnik.hr) Predstavljena i nova ulaznica Bolji pogled na ljepote Plitvičkih jezera: Veliki slap posjetitelji mogu gledati s panoramskog vidikovca Sanacija vrtače na Plitvicama (Foto: Romeo Ibrišević) U tijeku čišćenje Na Plitvicama počeli radovi: Hoće li riješiti problem star 40 godina?

Facebookom se proširila fotografija navodnog hamburgera za 30 kuna. Kažemo "navodnog" jer se zapravo radi o sendviču od dvije obične male šnite kruha, između kojih je malo rajčnice, list salate mesa.

 

Plitvički hamburger za 30kn #croatiantragedies

Posted by Hrvatske tragedije on 22. lipanj 2015

Jedan korisnik podijelio ga je na stranici Hrvatske tragedije i napisao "Plitvički hamburger za 30 kuna", a objava je u roku od 15 sati lajkana preko 6 tisuća puta.

Hrvatska ima predstavnika na popisu 27 nevjerojatnih čuda prirode

'Da mi ovo negdje posluže zahvalio bi se, rekao da se to ne može hamburgerom nazvati i da ne namjeravam platiti i otišao. Da svi tako naprave situacija bi se u mjesec dana promijenila. Samo što je ljudima to neugodno napraviti iz nekog razloga. Pa ne daju mi jelo besplatno pa da mi bude neugodno vratiti nazad...', komentirao je jedan korisnik dok je drugi rekao kako "Hrvatska teži za elitnim turizmom, a nemamo što ponuditi."

"Ovako nešto ni u studentskoj menzi nisam vidjela", komentirala je druga korisnica.

Čak i ako ne ulazimo u stvarnu vrijednost ovog sendviča, pitanje je što ovako precijenjena ponuda traži u jednom od najatraktivnijih hrvatskih turističkih odredišta.

Inače, cijena ulaza na Plitvice za odraslu osobu je još tjedan dana 110 kuna, a od 1.7. se penje na 180 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene