Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo jučer 12.386 posjetitelja

Plitvička jezera ruše rekorde posjećenosti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljica Nacionlnog parka Plitvička jezera, Roža Poznanović, izjavila je da je jučerašnji dan, 09.08., bio rekordan po posjećenosti za Plitvička jezera.

Naime, samo u jučerašnjem danu Plitvička jezera posjetilo je 12.386 posjetitelja. To je najveći broj posjetitelja koji su u jednom danu odlučili razgledati ljepote najstarijeg hrvatskog nacionalnog parka, od njegovog osnivanja 1949. godine.

Pročitajte i ovo Plitvička jezera kao usred sezone (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Kao usred sezone Najpoznatiji nacionalni park vrvi gostima: I strani i domaći posjetitelji ugodno iznenađeni cijenom ulaznica Novi panoramski vidikovac na Plitvičkim jezerima (Foto: Dnevnik.hr) Predstavljena i nova ulaznica Bolji pogled na ljepote Plitvičkih jezera: Veliki slap posjetitelji mogu gledati s panoramskog vidikovca

>> Na Plitvička jezera stigla milijunta posjetiteljica

Prirodne ljepote Plitvičkih jezera mnogi strani mediji svrstavaju u sam vrh turističkih destinacija koje se moraju posjetiti. Nacionalni Park Plitvička jezera u prvih šest mjeseci 2012. je posjetilo 344 313 turista, prenosi portal Likaplus. To je 9,8% više nego prošle godine za isto razdoblje, pokazatelji su u izvješću TZO Plitvička Jezera.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene