Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idealan odmor

Plitvička jezera među 10 najljepših na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među deset najljepših jezera na svijetu nalaze se i Plitvička jezera. Listu je izradio Budget Travel za one koji vole putovati i uživati u pogledu na prekrasnu plavu vodu i krajolik.

Za 16 plavo-zelenih Plitvičkih jezera, pišu da bi mogla poslužiti kao mjesto snimanja sljedećeg Jurassic Parka, i to zbog ljepote, ali i vegetacije povezane stotinama vodopada. Preporučaju ih avanturistima, ali i onima koji žele provesti miran odmor s obitelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubojica opet napao? Rudanovac: Nakon ubojstva napadnuta još jedna žena Slika nije dostupna Odlično posluju, vraćaju dugove Plitvice krcate, turisti ni nakon sezone ne prestaju dolaziti

Obavezno se mora vidjeti Veliki slap, koji oduzima dah svakom posjetitelju, piše CNN. Tijekom penjanja od najnižeg jezera, može se vidjeti jelene, vukove, medvjede i divlje svinje.

>> Prekrasne riječne krajolike počeli otkrivati i turisti

Osim Plitvičkih jezera, na listi se još nalaze vulkansko Crater Lake u SAD-u, kanadsko Peyto Lake, jezero Atitlan u Gvatemali, škotsko Loch Lomond, talijansko jezero Garda, francuski Annecy, jezero Nakuru u Kenyiji, novozelandsko Lake Matheson i slovenski Bled.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene