Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaželio razumijevanje

Počela nova školska godina, Plenković prvašićima: ''Vi ste budućnost Hrvatske''

Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
U povodu početka nove školske godine predsjednik Vlade Andrej Plenković zaželio je u ponedjeljak učenicima sretan povratak u školske klupe, prvašićima je čestitao na njihovu velikom danu te im poručio da su budućnost Hrvatske.

Na prvi dan školske godine 2019./2020. za više od 464 tisuće učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola premijer Andrej Plenković na svom se profilu na Twitteru obratio učenicima prigodnom porukom.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sasuo paljbu po svima Plenković: "Milanović više kao predsjednik ne postoji! On to jako dobro zna. Trebao bi podnijeti ostavku" Hamed Bangoura Objavio na Twitteru Bangoura opisao bliski susret s Plenkovićem: "Znam da nećete vjerovati..."

"Svim školarcima, učenicama i učenicima želim sretan povratak u školske klupe, a svim prvašićima čestitam na njihovu velikom danu", poručio je.

U školskoj godini u kojoj u pojedinim razredima započinje primjena novih kurikuluma zaželio je učenicima, učiteljima i nastavnicima kreativno ozračje i uzajamno razumijevanje.

"Želim vam školovanje koje će vas obogaćivati znanjem i radošću te školsko ozračje u kojem ćete ostvariti nova prijateljstva. Vaši učitelji i nastavnici, zajedno s roditeljima, bit će vam istinska potpora u učenju i odgoju", istaknuo je Plenković te dodao da su oni budućnost Hrvatske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene