Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodno za gledanje

VIDEO Plenković slao puse, a onda zapljeskao sam sebi: HDZ-ovci ga podržali, nitko nije htio s pljeskanjem stati prvi

Andrej Plenković je nakon izvješća o radu Vlade u Saboru slao puse oporbi, dizao šake u zrak, a onda i zapljeskao sam sebi. HDZ-ovci ga podržali, a kako nitko nije htio s pljeskanjem stati prvi, nastavilo se i kad se on krenuo dopisivati.

Premijer Vlade Andrej Plenković u utorak je u Saboru podnio godišnje izvješće o radu svoje Vlade u proteklih godinu dana. Međutim, dok je on govorio, nije ga se uspjelo čuti jer je oporba lupala po klupama.

"Čestitam ovim lupetalima koji su pokazali što je primitivizam u Hrvatskom saboru", poručio je Plenković za kraj, a onda dobio gromoglasan pljesak iz redova HDZ-ovaca.

Plenković im se naklonio, slao puse oporbi, dizao šake u zrak, a onda i sam sebi počeo pljeskati.

Pročitajte i ovo Pogled iz Sderota na Gazu Iz minute u minutu VIDEO/FOTO Izraelska vojska objavila jezivu snimku: "Javljam ti se s mobitela Židovke. Ubio sam nju i njezinog muža." Netanyahu: "Stojimo pred sljedećom fazom, ona dolazi"

"To da predsjednik Sabora plješće premijeru, toliko o odvojenosti vlasti u Hrvatskoj", uzviknula je Marija Selak Raspudić, a onda su njezini kolege iz MOST-a počeli uzvikivati - Hrvatska.

Cijelo to vrijeme članovi opozicije nisu mogli doći sebi, snimali su premijera i smijali se u nevjerici, ali HDZ-ovce ništa nije omelo. 

Nitko zasigurno nije htio s pljeskanjem stati prvi pa su nastavili čak i kad se premijer zavalio u fotelju i u ruke uzeo mobitel.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene