Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatražio istragu

Plenković o dolasku na požarišta: "Pa tri ministra su tamo..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je danas na 70. Međunarodnom sastanku predsjednika Europske udruge studenata prava (ELSA) koji se održava na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Nakon sastanka premijer se u izjavi medijima osvrnuo i na požare koji haraju Dalmacijom.

Na pitanje reporterke Nove TV Sabine Tandare Knezović je li premijeru palo na pamet da i sam obiđe požarište, Plenković je odgovorio:

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Otkazivanje operacija - 1 neradni dan Bolnice odgađaju operacije i preglede na dan izbora: "Nemaju pravo na to! Ovo je krajnje bezobzirno"

"Pa vidite i sami da smo reagirali kod svih požara u zadarskoj županij, odmah sam tražio od ministara Božinovića, Krstičevića i Butkovića da budu dolje s našim ljudima. Na terenu je i šef DUZS-a i želim još jedanput zahvaliti svima na trudu i angažmanu. Dao sam poseban nalog ministru unutarnjih poslova Božinoviću da se detaljno istraže uzroci jer postoje indicije da je dio požara podmetnut namjerno. Detaljnu analizu napravit ćemo nakon sezone", odgovorio je Plenković.

Upitan ne misli li da bi njegov odlazak na požarišta dao moralnu podršku ljudima, premijer je odgovorio:

"Bio sam neki dan. Znate da sam bio u Splitu. Ako su bila tri ministra, onda je Vlada tu", kazao je Plenković.


 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene