Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muke po Sabornici

PLATIO DANAK TEHNOLOGIJAMA Grubišić zbog potrage preokrenuo sabornicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa željom da što prije ispuni prijavnicu za raspravu, zastupnik je izgubio kemijsku olovku koja se otkotrljala i zavukla ispod saborskih klupa.

Posljednjih nekoliko dana često se javlja za riječ tijekom saborskih zasjedanja. No danas nije bio najsretniji dan za jednog od najaktivnijih saborskih zastupnika, člana HDSSB-a, Boru Grubišića.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

Sa željom da što prije ispuni prijavnicu za raspravu, Grubišić je izgubio kemijsku olovku koja se otkotrljala i zavukla ispod saborskih klupa.

'Posvađat ćemo se sa čitavom Europom jer netko želi dobiti izbore'

Potraga za kemijskom pokazala je kako ni u Saboru, kao i u ostatku svijeta, kemijske olovka više nisu 'must have', te da su ih zamijenile moderne tehnologije i kompjuterska oprema.

Na koncu je odustao od potrage i kemijsku olovku potražio na obližnjem stolu. Ovo je primjer da je možda došlo vrijeme i da se prijavnice za raspravu počnu popunjavati elektronskim putem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene