Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera Planinska

VIDEO Trenutak izbacivanja Sanadera iz sudnice: Upadao je u riječ i vikao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanaderu se nije svidjelo pitanje koje je zamjenik ravnatelja USKOK-a postavio svjedoku pa je počeo vikati. Nakon što se oglušio na upozorenja sutkinje, naredila je osiguranju da ga izvede.

Tijekom svjedočenja Davora Blaževića Tigra u nastavku suđenja za aferu Planinska, bivšeg voditelja osiguranja bivšeg premijera Ive Sanadera, sutkinja Jasna Smiljanić naložila je sudskom osiguranju da Ivu Sanadera izvedu iz sudnice jer je prije toga ušao u raspravu s njom, upadao joj je u riječ te govorio da hoće govoriti iako ga je upozoravala da ne može govoriti paralelno s njom.

Pročitajte i ovo Autobusi, ilustracija - 1 pala je VIDEO Vozač nasilno izbacio staricu iz autobusa u Sarajevu: "Odmah je suspendiran i protiv njega je pokrenut postupak" Peđa Grbin Oštar istup Grbin o razlozima izbacivanja Gotovca: "To nije kolegijalno. Ali ono što je nakon toga uslijedilo prelazi granice"

Na suđenju Sanaderu svjedoči Pankretić

Problem je nastao kada je zamjenik ravnatelja USKOK-a Tonči Petković svjedoka upitao je li ikada od Vjekoslava Mikuljana, vozača i pratitelja u osiguranju predsjednika vlade, čuo da mu je Sanader dao naređenje da iz kuće u Kozarčevoj odvozi neke slike. Ivo Sanader u tom trenutku počeo je vikati da Mikuljan nije radio na osiguranju kuće, a kako se nakon opetovanih upozorenja nije primirio, sutkinja je naložila da ga izvedu iz sudnice. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene