Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DAN NAKON VATRENE STIHIJE

VIDEO Šibenčani snimili piromana i pozvali policiju: Zapalio raslinje u gradu pa pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici šibenskog Kvartira u četvrtak su snimili piromana koji je zapalio vatru i pobjegao. Odmah su obavijestili policiju.

"Mi smo išli obići našu kuću u Raslini, koja je hvala bogu neoštećena, kad me oko 10 navečer nazvala nećakinja i govori da neki muškarac i žena pale upaljačem travu u fugama i raslinje koje raste po kamenom zidu", ispričala je jedna stanovnica Kvartira, dijela Šibenika na kojem graniče Dolac i Gorica, za Šibenik in.

Kako je kazala, muškarac bio je u društvu žene, a nijedno od njih dvoje susjedi nisu prepoznali, pa pretpostavlja da ne žive u blizini.

Susjedi su vdijeli što se dogodilo tek kad se vatra rasplamsala. Pozvali su tada policiju.

Pročitajte i ovo Darko Dukić iz minute u minutu Vatrogasni zapovjednik uputio poruku nadležnima: "Da smo jučer imali četiri ili pet kanadera, požar bi bio uhvaćen u pola sata"

Pročitajte i ovo Zdravko Lokas - 1 DAN NAKON VATRENE STIHIJE Ekipa Dnevnika Nove TV u Zatonu: "Apokalipsa... Prošao sam rat, imam 63 godine i nikad nisam tako nešto vidio"

"Njih dvoje su dotad već utekli u smjeru Doca. Policija je došla i napravila zapisnik, zaključili su da nema materijalne štete", ispričala je svjedokinja. 

Stanovnici Kvartira apelirali su na sve koji vide osobu sa snimke, da ga prijave policiji.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene