Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Traže se očevici: Pijani vozač oborio maloljetnika na pješačkom prijelazu, bori se za život

Pijani vozač, koji je upravljao osobnim automobilom (Golfom) je zbog neprilagođene brzine oborio 17-godišnjaka na pješačkom prijelazu i teško ga ozlijedio.

Teško je ozlijeđen 17-godišnjak na kojeg je na pješačkom prijelazu naletio pijani 27-godišnjak, koji je neprilagođenom brzinom vozio osobni automobil (Golf). Zadobio je po život opasne ozljede.

Nesreća se dogodila u četvrtak rano ujutro, u 3:30 na raskrižju Velebitske i Vukovarske ulice u Splitu.

Maloljetnik je prevezen u KBC Split. Očevid je obavila zamjenica ODO uz suradnju policije i prometnog vještaka.

"Zdravstveno stanje 17-godišnjaka kojega je u Splitu oborio pijani vozač iznimno je teško i zadobio je po život opasne ozlijede", potvrdio je u četvrtak pročelnik Zavoda za intenzivnu pedijatriju splitskog KBC-a dr. Joško Markić.

"Radi se o teškim tjelesnim ozljedama koje čine njegovo stanje kritičnim i ugrožavajućim", kratko je rekao Markić.

U tijeku su, kaže, mjere intenzivnog liječenja kojima se stanje pokušava stabilizirati i liječiti prema svim dostupnim smjernicama i pravilima struke.

Policija moli očevice prometne nesreće da se jave u Policijsku postaju u Splitu na adresi Put Plokita 81 ili da ih nazovu na brojeve 021 504 010/021 504 036.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Teška nesreća u Splitu: Pješak oboren na raskrižju, zadobio je po život opasne ozljede

Velebitska ulica od križanja s Vukovarskom do križanja s ulicom Matice hrvatske je bila zatvorena za promet do 5:30, izvijestila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene