Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijani mađarski vaterpolisti stavili stup nasred ceste i izazvali prometnu nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko sportaša prve momčadi mlade vaterpolo ekipe BVSC iz Mađarske u prvim je satima ponedjeljka izazvalo bizarnu prometnu nesreću u kojoj je, srećom, deblji kraj izvukao osobni automobil.

Kako se neslužbeno saznaje, jer policijska obrada još traje, vaterpolisti su u sitnim jutarnjim satima uz pomoć alkohola kratili vrijeme i ubijali dosadu tako što su ispred hotela Marjan uzeli pokretni stup za zaštitu parking mjesta, te ga stavili na cestu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prekršajni nalozi I jedan i drugi napuhali: Sudarila se dva pijana vozača. Srećom, nije bilo ozlijeđenih Slika nije dostupna Pijani vozač umro tri sata nakon nesreće

Na njega je ubrzo naletio osobni automobil oštetivši prednji dio vozila, dok je vozač imao nešto više sreće. Osim prometne policije koja je obavila očevid na terenu je bio i ambasador Mađarske koji je živahnim sportašima oduzeo putovnice dok se ne okonča policijska obrada.

Neslužbeno se saznaje kako je alkotest kod Mađara koji je stup stavio na cestu bio pozitivan. Za sada je sigurno da sportaše, koji su u hotelu Marjan odsjeli zbog priprema za utakmice sa splitskim vaterpolo klubovima, čeka prekršajna prijava, ali vjerojatno i stroga karantena do kraja gostovanja u gradu pod Marjanom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene