Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sud odredio novo vještačenje

Peveci ostaju na slobodi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanraspravno vijeće Županijskoga suda u Bjelovaru donijelo je rješenje kojim je odbijen prijedlog Županijskoga državnog odvjetništva da se poduzetnicima Višnji i Zdravku Pevecu odredi pritvor, izvijestila je glasnogovornica tog suda Dajana Barberić-Valentić.

Sud je odredio da se provede novo financijsko-knjigovodstveno vještačenje za koje će, kako je rekla, trebati dulje vrijeme pa se vodilo računa o načelu razmjernosti i okolnosti da se pritvor kao mjera oduzimanja slobode u tijeku glavne rasprave ne smije za optuženike pretvoriti u kaznu. Zato sud smatra da nema opravdanja za daljnji pritvor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na prijedlog odvjetništva Višnja i Zdravko Pevec ostaju u pritvoru! Slika nije dostupna Sutkinja odlučila Zdravku i Višnji Pevec mjesec dana pritvora

Novo vještačenje, dodala je glasnogovornica Županijskoga suda, provest će stalna sudska vještakinja Milica Pavelić iz Zagreba, koja je, po riječima glasnogovornice Barberić-Valentić, rekla da bi, uz kontinuirani rad, vještačenje trebalo trajati do kraja rujna ove godine.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene