Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra ili loša vijest?

Pekarnice smiju raditi nedjeljom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada nam je novim zakonom uskratila draž nedjeljnog šopinga, ali za nedjeljni ručak još uvijek možemo jesti svježi kruh. Naime, pekarima nije zabranjen rad nedjeljom, već rade skraćeno. Redovi su malo veći, ali ne žale se ni kupci ni pekari.

Iako rade skraćeno, pekari tvrde da im se promet nije smanjio. 'Na neki način napravimo prometa kao da radimo cijeli dan', tvrde neki od njih. No, ima i onih koji se žale da mušterija ionako ima malo, a sada još i manje. Upravo zbog toga ne mogu prodati sve što proizvedu pa su prisiljeni bacati svoje proizvode.
Ne žale se zato radnici - njima dobro dođe slobodno nedjeljno poslijepodne. Naravno da su zadovoljni jer sada imaju vremena za obitelj. 
Preživjet će novi zakon i pekari i kupci. Ali teško će onih tisuću trgovaca koji su već sada ostali bez posla.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrila inspekcija Skandal u BiH, šokantna analiza! Prodavali burek s junetinom, a u njemu ustvari bilo nešto sasvim drugo Joga prije pljačke Savitljiva kradljivica VIDEO Žena opljačkala pekaru, sigurnosne kamere sve snimile: Kada su vlasnici pregledavali snimku, nisu mogli vjerovati što se događa

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene