448729
448729
448729
448729
448729

'ŠTO JE SIGURNO, JE SIGURNO' Stranka koja s najmanje opterećenja izlazi na izbore

IDS i na ove izbore izlazi, čini se, s najmanje opterećenja.

 
 
 
 
Dan u kampanji s IDS-om (Video: Dnevnik Nove TV)
Dan u kampanji s IDS-om (Video: Dnevnik Nove TV)

IDS već desetljećima u Istri kao regionalna stranka imaju svoja tri zastupnika. Međutim, ništa ne prepuštaju slučaju. Na terenu su od jutra do mraka.

Kampanja ni trenutka ne miruje. Čelni čovjek stranke Boris Miletić od ranog jutra u punoj brzini. Prilika za razgovor s građanima ne propušta se. Mjesto brojnih susreta je i tržnica.

Glavni je zadatak, kažu u IDS-u, pokazati cijeloj zemlji snagu Istre. U 26 godina su, tvrde, izgradili naprednu i stabilnu regiju, uzor ostatku zemlje. Danas žele decentralizaciju.

Stabilnost, konkretni projekti i dosljednost temelj su, tvrde, IDS-ove politike. "Atmosfera je jako dobra, jako pozitivna, evo vidite da građani poznaju naš program prihvaćaju naše ideje i mislim da je to ključno u politici", ističe Miletić.

U sklopu kampanje za koju će izdvojiti nešto više od milijun kuna obići će cijelu Istru, Rijeku, Kvarner i Liburniju.

"Živimo u skromnim vremenima nama je najbitniji kontakt uživo sa građanima, dnevni razgovori i predstavljanje našeg programa, programa decentralizacije prije svega i mislimo da je to najispravniji put kako poslati poruku bez velikih troškova, nije vrijeme za rastrošnost", naglašava Miletić.

U tome će im pomaže gotovo 300 volontera.

Pod sloganom "Šta je sigurno je sigurno" i u koaliciji s PGS-om i Listom za Rijeku očekuju svoja 4 mandata.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se