Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentari u svim 'bojama'

Milanovićeva video poruka podigla buru na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović obratio se biračima i javnosti video porukom na svojem Facebook profilu. Vrlo brzo, oko te poruke podigla se prašina.

"Hvala svima koji nas pratite na društvenim mrežama. Budite s nama, budite kritični, idemo zajedno po pobjedu. Nema povratka na staro", poručuje premijer Zoran Milanović biračima u video poruci koju je objavio na svojem Facebook profilu.

 
Hvala fanovima

Hvala vam što me pratite, komentirate i ponekad opravdano kritizirate, ali zajedno činimo sve da #HrvatskaRaste. Nema povratka na staro!

Posted by Zoran Milanović on Tuesday, October 13, 2015
Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Jura Stublić Sluša ga i HDZ Otkriveno koliko je SDP platio Juri Stubliću za korištenje hita Rijeke pravde

Video poruka premijera prikupila je dosad više od 1.700 lajkova, pregršt komentara, od kritičkih do onih podrške, a njegov status korisnici Facebooka podijelili su 117 puta.

"Bolje nego HDZ, ali ipak katastrofalno...", jedan je od komentara koji je premijer dobio ispod statusa na Facebooku.

'Ovo će uzburkati hrvatsku javnost, ja znam što govorim... Ovo neće biti izbori tko je veći frajer'

"Razočarali ste me do bola, ali barem pokušavate nešto za razliku od HDZ-a. Dajte se trgnute i pomognite malim judima, od njih živite", poručio je premijeru drugi komentator.

"Milanoviću kad ćeš staviti radnike i seljake na prvo mjesto svog programa?", piše treći.

"Umjesto plana 21 ostavili ste 21 sramotu za vas i Hrvatsku", spočitava se premijeru i vladajućoj koaliciji u idućem komentaru.

Bilo je među komentarima i onih koji su se žalili na brisanje neafirmativnih komentara. "Osoba koja vam uređuje ove stranice je jamačno učila demokraciju kod vas druže slučajni. Demantirajte me da ne uklanja po vas neafirmativne komentare po vašem naputku te ih sve vratite...pokušajte jednom biti pošteni i iskreni prema sebi samom te shvati da se samoobmanjuješ sa svojim intelektualnim dosezima....mizerni su", poručio je u komentaru jedan građanin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene