Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predizborni skup

HRVATSKA RASTE U SREDIŠTU ZAGREBA 'Domoljublje je način života'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Zagreba, na Trgu bana Josipa Jelačića u utorak je održan najveći skup koalicije Hrvatska raste.

Na velikoj pozornici smještenoj na Trgu bana Josipa Jelačića, sa govornice se okupljenima obratio premijer Zoran Milanović. S njim su bili svi čelni ljudi koji se nalaze na listama koalicija Hrvatska raste, u svim izbornim jedinicama.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas" Slika nije dostupna Nakon sastanka MOST predložio sporazum, HDZ i SDP odbili ga odmah potpisati

Premijer Milanović svima je poslao vrlo jasne poruke, vrlo slične onome što govori iz dana u dan, a to je kritika HDZ-u, kritika Tomislavu Karamarku i pohvale svemu što je njegova vlada radila posljednje četiri godine.

VELIKO ISTRAŽIVANJE Ovako promišljaju birači u 4., 8. i 10. izbornoj jedinici

'Idemo zapljeskati, naročito onima koji su mrtvi, možda nas čuju, koji su dali živote za Hrvatsku, oni koji su stvorili sve ovo', kazao je u svojem govoru na glavonm zagrebačkom trgu, šef SDP-a Zoran Milanović.

'Samosvjesni, a tek onda ponosni. Na to vas ja pozivam. To je putovanje na koje Hrvatska još nije krenula. Vrijeme je da krenemo na taj put. Sad smo stabilni! Sada rastemo! Ne dajmo da se to zaustavi! No pasaran! I ove zastave kojima mašete, koje nam nitko na silu ne gura u ruku, to je izraz našeg domoljublja. Izraz patriotizma. Našeg toplog osjećaja za Hrvatsku koje nam nitko neće utjerati na silu. Domoljublje ili ga osjećaš ili ne! Domoljublje. Domoljublje nije samo zastava i grb, domoljublje je način života!', poručio je Milanović.

Poklon svima onima koji su došli na najveći predizborni skup koalicije Hrvatska raste je koncert skupine Detur.

Prema nekim policijski procjenama na trgu se okupilo oko 7.000 ljudi. Koalicija nastavlja svoje predizborne aktivnosti u manjim sredinama i sa manjim skupovima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene