Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PARLAMENTARNI IZBORI 2015.

HDZ: 'Angela Merkel je dala potporu Karamarku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je priopćio da je njemačka kancelarka Angela Merkel na sastanku s Tomislavom Karamarkom dala punu potporu HDZ-u na predstojećim parlamentarnim izborima.

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) priopćila je u utorak da je predsjednica CDU-a i njemačka kancelarka Angela Merkel na sastanku s Tomislavom Karamarkom dala punu potporu HDZ-u kao sestrinskoj pučkoj stranci i njezinom predsjedniku na predstojećim parlamentarnim izborima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karamarko OBJASNIO IPAK ŽELE DALJE 'Nisam Milanović da svaki dan mijenjam svoje stavove zbog fotelje' Slika nije dostupna KARAMARKO IZIGRAN? Milanović je upitao 'što ćemo' - 'Stekao sam dojam da su i oni protiv'

Bilo je riječi i o izazovima koje aktualna izbjeglička kriza stavlja pred Hrvatsku i Njemačku, Europsku uniju i Europu u cjelini, navodi se u priopćenju u kojem je potvrđeno da se Karamarko u utorak u Berlinu sastao s Angelom Merkel.

Karamarko: Program Domoljubne koalicije preokrenut će situaciju u RH

Predsjednik HDZ-a izjavio je nakon sastanka kako su se suglasili da se taj veliki problem koji zahvaća i opterećuje Europu može rješavati jedino u sporazumu, savezništvu i razgovoru s prvim susjedima i cijelim europskim mozaikom.

Karamarko je razgovarao s Merkel i o ključnim gospodarskim izazovima u Hrvatskoj. Zaključeno je da je potrebno intezivirati gospodarsku suradnju između Hrvatske i Njemačke nakon parlamentarnih izbora u Hrvatskoj 8. studenog, navodi se u priopćenju HDZ-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene