Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokirali joj mirovinu

Šibenik: Sa 45 kuna kazna za parkiranje joj narasla na 70.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenčanki je zbog neplaćene kazne za parking stigla ovrha te joj je blokirana mirovina.

Ako ne podmirite obveze prema Gradskom parkingu možete si ugroziti egzistenciju. Upravo to se dogodilo Šibečanki, Aristei Vuletin.

Pročitajte i ovo Podaci - 1 Brzina interneta Hrvatski Telekom mora platiti 5,9 milijuna eura: "Određivanje ovakve drakonske kazne je izvan svakog razumnog okvira" Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Navedena gospođa je dobila kaznu od 45 kuna te je išla na sud kako bi dokazala da je ona u pravu i sad ju je dočekalo neugodno iznenađenje, sustigla ju je ovrha. u iznosu od 70 000 kuna. Svi koji propuste rok za produženje parkirne karte ili dobiju kaznu zbog dana zakašnjenja i misle kako nije uredu da ima se kazna udvostruči mogu dijeliti sudbinu šibenske umirovljenice. Gospođi Vuletin sud je donio rješenje o ovrsi a Fina joj je stavila zabranu na mirovinu, piše Slobodna Dalmacija.

>> Nije platio 5 kuna za parking, pa mora 500!

Aristei je istekla kvartalna prakirna karta u trenutku kada nije bila u Šibeniku, slijedeći dan je otišla u Gradski parking kako bi ju produžila. Šef naplate joj je rekao da prvo mora platiti kaznu, na što se ona žalila, u tom trenutku šef je nadodao da će dobiti karticu ako donese lječničko uvjerenje da je bila bolesna te su u tom trenutku izbili problemi.

Vuletin, nekadašnja montažerka beogradske televizije, traženje ispričnice je doživjela kao uvredu i šikaniranje. Šibenčanka se žalila kako su prostor ispred zgrade uredili stanari i da je riječ o nelegalnom parkingu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene