Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saborske pošalice

Pogledajte Šeksovu stand up komediju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Šeks je u Saboru svojim pošalicama zabavio novinare.

Tijekom razgovora s novinarima na saborskim hodnicima Vladimir Šeks, saborski zastupnik HDZ-a, našalio se na račun mjesta na kojem će ubuduće raditi. Naime, kako više nije potpredsjednik Sabora, novinari su ga pitali gdje će imati ured kao 'obični' zastupnik.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

'Ima jedna serija. Kafić u zdravlje', rekao je Šeks, aludirajući na to da bi mu ured sada mogao biti u kafiću. 'A zašto bih uopće morao raditi', našalio se Šeks.

>> Šeks podnio ostavku na mjesto potpredsjednika Sabora: Nisam ljut, samo razočaran

Mikrofoni novinara u jednom su ga trenutku podsjetili na udice, pa im je kazao kako se nekada ispred novinara osjeća kao riba koju oni hvataju svojim udicama. Osjeća li se uhvaćeno, doznajte u priloženom videu u kojem možete čuti i ostale šale Vladimira Šeksa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene