Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava kod Varaždina

FOTO Privreden muškarac osumnjičen da je nožem ubio oca i ranio majku

Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 3
Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 3 Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Aktualno Galerija Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 3 Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 3 Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 4 Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 4 Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 5 Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 5 Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 2 Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 2 Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX +0 Osumnjičen za ubojstvo priveden je sucu istrage - 1 Galerija 1/5 >>
Osumnjičeni za ubojstvo u Donjem Knegincu priveden je sucu istrage. Županijsko državno odvjetništvo za 38-godišnjaka će predložiti određivanje istražnog zatvora.

Policija je u srijedu privela 38-godišnjeg D. K. na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu. Muškarac se sumnjiči da je u ponedjeljak u Donjem Knegincu kod Varaždina nožem usmrtio 64-godišnjaka i ozlijedio 61-godišnju ženu, koja je prevezena u varaždinsku Opću bolnicu.

Ubojstvo se dogodio oko 17:25 u kući u Donjem Knegincu, gdje je 38-godišnjak nožem ozlijedio 64-godišnjeg muškarca nanijevši mu ubodne rane, dok je 61-godišnjoj ženi nanio rezne rane po ruci.

"Od zadobivenih ozljeda 64-godišnjak je nakon pružene liječničke pomoći na mjestu događaja preminuo, dok je 61-godišnjakinji liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno", priopćila je u ponedjeljak policija. 

  Pročitajte i ovo Andrej Plenković izjava nakon obilaska gradilišta Plenković o državnim tajnicima: "On? Ne znam ništa o tome, osim da smo skupa išli u školu"

Tridesetosmogodišnjak je odmah uhićen i priveden u Policijsku postaju Varaždin.

Županijsko državno odvjetništvo za 38-godišnjaka će predložiti određivanje istražnog zatvora.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene