Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oaza za turiste

Ovdje zabave i veselja ne nedostaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zabave u Istri ne nedostaje. Domaći i strani gosti dobro se provode i u unutrašnjosti i na moru. Brojni festivali, sajmovi i pučke fešte okupili su tako nekoliko desetaka tisuća gostiju.

Dobro rasploženje nisu pokvarile ni iznadprosječno visoke temperature.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Bespravna gradnja; ilustracija - 2 Državni inspektorat u akciji Unatoč rušenjima, kaznama i prijavama, bahatost ilegalnih graditelja ne jenjava, ali: "Sve pomalo dolazi na red"

>> Evo zašto turisti dolaze u Istru!

Od tradicionalnog stočnog sajma do največe pučke fešte u Istri žminjska Bartulja. Oni koji pak nisu mogli u unutrašnjosti izdržati vrućine, zabavljali su se na moru. Najtraženiji je bio picigin.

A zabavi još uvijek nije kraj. Uz nastavak Bartulje, upravo se zahuktava Rovinjska noć. Već sutra na programu su brojni beach partiji, biciklijade i neizostavni gastro doživljaji.

Cijelu priču pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene