Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrhunski opremljeni

Ovako je izgledala izrada novog studija Dnevnika Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dnevnik Nove TV danas je emitiran u novoj vrhunski opremljenoj televizijskoj redakciji.

Nova vrhunski opremljena televizijska redakcija je najznačajnija promjena u posljednjem desetljeću za Dnevnik Nove TV, najgledaniju središnju informativnu emisiju u Hrvatskoj od 2010. godine, a taj status drži i danas.

Pročitajte i ovo Boris Jokić, Marija Miholjek i Saša Kopljar Skupljaju se mandati Hoće li Plenković žrtvovati vjerne partnere? "Političari nikada ne bi trebali raditi ono što često rade u Hrvatskoj" Tihomir Cipek, Marija Miholjek i Saša Kopljar Dan nakon izbora Tko je u boljoj poziciji i kakva sudbina čeka onoga tko ne sastavi Vladu?: "Neki su ogorčeni, ali drugi..."

Nova TV predstavila Dnevnik u novom TV studiju

Redakcija informativnog programa svaki dan posljednjih deset godina kreira relevantan sadržaj kojim izvještava o svim ključnim događajima iz Hrvatske i svijeta. Cjelokupan doživljaj vijesti donosi kroz pripremu i izradu TV priloga, live javljanja s mjesta događaja, izvanrednih vijesti, virtualne reportaže te video zid gdje kroz moderna grafička rješenja prezentira rezultate nezavisnih istraživanja Nove TV o ključnim društvenim i ekonomskim temama.

Kako je izgledala izrada novog studija možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene