Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako se ponašaju u bolnici?

Što kada se ministar razboli?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar policije Ranka Ostojića sinoć je završio u bolnici Rebro završio na lakšem operativnom zahvatu.

Sjesti na svoje mjesto u Vladi ministru policije, Ranku Ostojiću, jučer je bilo najteže. Šutio je. No, čim je njegovo ponašanje primijetio ministar pravosuđa priznao je što ga muči danima. Na kraju je poslušao savjet kolega liječnika.

Pročitajte i ovo Papa objavio da ima upalu pluća još jedna upala Papa Franjo ne osjeća se dobro, pozvao sve na molitvu: "To je jedini put" Ilustracija širi se zaraza Epidemija hara Azijom, tisuće zaraženih dnevno: Za zarazu je dovoljan samo jedan dodir

I već rano jutros, Ostojić se javnosti obratio s najpopularnije društvene mreže. Ali iz bolnice. 'Sinoć su me operirali na Rebru, sam sam kriv. odgađao sam odlazak doktoru radi obveza, a ovako sam napravio puno gore, pa me nema do idućeg četvrtka. najviše mi je žao što ne mogu u subotu na Plitvice. Sve u svemu, dobro je prošlo, brzo sam natrag. A mojim omiljenim novinarima doći će službeno Vladino priopćenje, pa molim da točno prepišu, da ne nađu nešto rasističko', rekao je Ostojić.

>> Ostojić hitno operiran na Rebru! Pročitajte što je operirao

U bolničkoj je sobi sam. Nije imao posebne zahtjeve. Ima dopunsko zdravstveno osiguranje, pa boravak u bolnici i troškove terapije antibioticima, koja ga čeka sljedećih nekoliko dana, plaća sam.

Liječnički tretman, koji se ne razlikuje od onog za pacijente imali su i njegovi kolege u Vladi, Neven Mimica i Zlatko Komadina. On se liječio na Odjelu resornog ministra.

'NIje bilo preskakanja listi čekanja, smješteni su u uobičajenim bolničkim sobama, uzimaju običnu bolničku hranu, primaju terapiju kao i svi građani RH, nema diskriminacije', rekao je Rajko Ostojić, ministar zdravstva.

Zatreba li mu, više od toga ne bi poželio ni ministar obrazovanja. 'Svatko tko je bolestan, bez obzira bio političarili se bavi drugim poslom, može računati na kvalitetnu zdravstvenu zaštitu', rekao je ministar Željko Jovanović.

No, iako liječnik po struci, priznaje, dopunsko osiguranje - nema. I nije jedini u Vladi koji ga ne plaća. Isto se ponaša i Ivan Vrdoljak, ministar graditeljstva. No, on tvrdi da će to skoro učiniti. Zdravlje je, kažu u Banskim dvorima, i premijeru na prvom mjestu. Policu osiguranja ima odavno. I sve troškove snosi sam.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene