Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objava na Facebooku

Ostojić hitno operiran na Rebru! Pročitajte što je operirao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić objavio je na svom Facebook profilu da je sinoć operiran na Rebru. 'Bitno je da je sve dobro prošlo. Ne dajte se...! Želim Vam brz oporavak...', poruke su koje mu ostavljaju prijatelji na Facebooku.

Pročitajte i ovo Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje" Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera

'Sinoć su me operirali na Rebru... sam sam kriv.... odgađati sam odlazak doktoru radi obveza, a ovako sam napravio puno gore pa me nema do idućeg četvrtka... najviše mi je žao što ne mogu u subotu na Plitvice.... sve u svemu prošlo dobro, brzo sam nazad.... a mojim omiljenim novinarima doći će službeno vladino priopćenje pa molim da točno prepišu da ne nađu nešto rasističko....' napisao je na svoj Facebook profil ministar Ostojić.

>> 'Osam godina nitko nije smio na Markov trg i sad se javlja zabrinuta J.K.'

O ministrovoj operaciji ubrzo je vijest poslala i Vlada. 'Ministar Ranko Ostojić primljen je u KBC Zagreb radi manjeg operativnog zahvata tijekom kojeg mu je odstranjen apsces u području glutealne regije. Zahvat je protekao uredno i bez komplikacija. Radi postoperativne antibiotske terapije, ministar će sljedećih sedam dana provesti na bolničkom liječenju', stoji u Vladinom priopćenju.

Ovu je vijest ministar je objavio rano ujutro na Facebooku, a u sat vremena dobio je više od 60 komentara u kojima mu Facebook prijatelji žele brz oporavak.

'Dragi Ranko, evo kako vidim iz napisanog, sve dobro prošlo, ali jedan mali savjet, zdravlje ispred sveka, uvijek. I zauvijek! Dakle, želim Ti brz oporavak i šaljem puno dobrih I lijepih pozdarava!', jedan je od komentara. 

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene