Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa ozbiljno

Otkazan let Zagreb-Pariz zbog kvara na Airbusu Croatia Airlinesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog tehničkog kvara na zrakoplovu tipa Airbus Croatia Airlinesa, jutrošnji let za Pariz iz Zagreba je otkazan.

Voditeljica odnosa s javnošću Croatia Airlinesa, Ksenija Žlof, potvrdila je kako je došlo do tehničkog kvara na zrakoplovu tipa Airbus, ali da se ne radi o ozbiljnom kvaru, već problemu s kojim se avioprijevoznici često susreću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena plana Drama na nebu iznad Hrvatske: Zbog magle nisu mogli sletjeti, a drugi najbliži aerodrom pogodio je potres Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Na otkazanom letu za Pariz, koji je trebao biti u 8:30 sati ujutro, bilo je ukupno 97 putnika, dio kojih je preusmjeren na druge letove CA.

>> Novi problemi s Dashom: Poletio za Atenu, morao se vratiti u Dubrovnik

Žlof je istaknula kako je kvar tog tipa uobičajena pojava, ali da se Croatia Airlines trenutno nalazi 'pod povećalom' javnosti zbog nedavnog, ozbiljnijeg problema prilikom slijetanja u Zürich.

Iz CA su se oglasili i priopćenjem koje prenosimo u cjeliosti.

'Jutrošnji let Croatia Airlinesa OU470 iz Zagreba u Pariz (s planiranim polaskom u 8 sati i 30 minuta) kasnio je zbog tehničkog kvara zrakoplova Airbus 319. Zrakoplov je preventivno povučen iz prometa i na njemu se obavlja tehnički pregled.

Svih 97 putnika dobilo je osvježenje u putničkoj zgradi ZL Zagreb, a kompanija je u vrlo kratkom razdoblju preusmjerila transferne putnike na druge letove Croatia Airlinesa i partnerskih avioprijevoznika, kako bi im omogućila pravodobni dolazak na priključne letove do krajnjih odredišta. Preostali dio putnika krenuo je za Pariz drugim zrakoplovom Airbus Croatia Airlinesa u 12 sati i 20 minuta, a slijetanje u parišku zračnu luku očekuje se oko 14 sati i 15 minuta.

Croatia Airlines ispričava se putnicima zbog poremećaja u planiranom putovanju', piše u priopćenju CA.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene