Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obmanula cijelu Hrvatsku

Ispovijest oca žene-ubojice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ako je kriva, neka i odgovara', rekao je nesretni otac.

Nakon što je objavljena vijest o Nedjeljki Taras Kosovec (35), koja je od cijele Hrvatske tražila pomoć za sebe i svoje troje djece, da bi se ustanovilo da je zajedno s novim dečkom Markom Oršošem (26) ubila supruga Ivicu Kosovca (41) i bacila ga u bunar te prekrila lešinama životinja, oglasio se i njezin otac iznijevši detalje gorke sudbine koja je zadesila njegovu obitelj.

'Ako je doista kćerka kriva, neka za to i odgovara. Ja nisam sudac niti je na meni da sudim. Ja sam samo jako ljut i tužan otac jer nisam uspio izvesti kćer na pravi put unatoč bezbrojnim pokušajima. U obitelji smo svi iskreni, ništa se ne skriva. Rekao sam unukama da im je mama u zatvoru, a tata ubijen. Jako su potištene. Ona je za njih najbolja mama na svijetu. Uvjerene su da nije kriva. Sada su kod mene', ispričao je Mirko Taras za Jutarnji list.

Otac sumnja da ju je pokojni suprug tukao. On sam ga je posljednji put vidio 2013., a kćerka ga je uvjerila da je pobjegao s ljubavnicom. No, kao što se sada saznalo, već tada je bio mrtav, i bačen u bunar. Nedjeljka je oduvijek, kako kaže njezin otac, 'imala svoje muhe'.

Na televiziji molila pomoć za sebe i djecu, nitko nije znao da je brutalno ubila muža

'Nismo je mogli prisiliti ni na što. Batinama se ne rješava ništa. Upoznala je Ivicu. Možda je to u početku i bila ljubav, ali s prvim šamarom se razvodni. Dok sam radio u Švicarskoj, slao sam joj novce koje ona navodno nikada nije vidjela. Imala je i zlatninu. Darovi za unučice. Gdje je to sve sada? Natukao je i dugove u kafiću koji je otvoren. Ivica je preuzimao robu na poček i nikada je nije platio', tvrdi Mirko Taras.

Nedjeljki je navodno pristiglo više od 100 tisuća kuna novčane pomoći od građana Hrvatske, no na što je sve potrošila taj novac, ne zna se. Ono što je poznato je da je lani od neuspjele mljekarice, za koju se školovala, pokušala postati ugostiteljica. Otvorila je kafić Porsche u vrbovečkoj Luci, koji je radio tek nekoliko mjeseci i dug se nagomilao na 165.000 kuna.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene