Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikad se nije vratio s pića

OTAC NESTALOG DUJE 'Još jednom molimo ljude da obrate pažnju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Molimo još jednom sve koji bilo što znaju da jave, da pripaze i pomognu. Potraga intenzivno traje', rekao nam je Dujin otac Mario.

Duje Ban, 21-godišnjak iz Kaštel Sućurca, nestao je u subotu 23.5. u Samoboru rekavši da "ide u grad na piće". Prije toga je s majkom bio na duhovnoj obnovi.

Pročitajte i ovo Policija pronašla marihuanu i oružje u podrumu kuće Kod Samobora Podrum koji čuva tajnu: Policija otkrila laboratorij za proizvodnju marihuane, ali i nešto još opasnije Prometna nesreća u Samoboru Teška prometna nesreća FOTO Samobor se oprašta od tragično stradale sugrađanke: "Bila je tako draga, uvijek susretljiva i mila, falit će nam"

U trenutku nestanka na sebi je imao svjetloplavu majicu kratkih rukava, plavu trenirku s kapuljačom, plave traperice i crne tenisice. Duje je visok 190 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

U TIJEKU VELIKA POTRAGA ZA MLADIĆEM (21) Duje izašao na piće i više se nije vratio

Potraga je u tijeku, a u kontaktu s njegovim ocem Dujom saznali smo da svi još uvijek intenzivno tragaju za 21-godišnjakom.

'Molimo još jednom sve koji bilo što znaju da jave, da pripaze i pomognu. Potraga intenzivno traje', rekao nam je Dujin otac Mario.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene