Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ga vidjeli?

U TIJEKU VELIKA POTRAGA ZA MLADIĆEM (21) Duje izašao na piće i više se nije vratio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Duje je prije nestanka rekao da ide na piće.

Duje Ban, 21-godišnjak iz Kaštel Sućurca, nestao je u Samoboru rekavši da "ide u grad na piće".

Pročitajte i ovo Ilustracija Javlja policija Muškarac koji je nestao u Novom Selu je pronađen Tarik Imamović Obitelj ga traži Nestao mladić iz Zenice, posljednji put obitelji se javio iz Zagreba: "Čuo sam kako mu netko govori 'odustani', otad je mobitel isključen"

U trenutku nestanka na sebi je imao svjetloplavu majicu kratkih rukava, plavu trenirku s kapuljačom, plave traperice i crne tenisice. Njegovi podaci su objavljeni i na stranici Nestali.hr, na kojoj piše kako je Duje visok 190 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Također, ima ožiljak ispod desnog oka, a na fotografiji ispod, koju je prošle godine objavio na svom Facebook profilu, Duje se nalazi na lijevoj strani.

 

Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj, u kojoj su nam potvrdili kako se potraga u tijeku, ali da za sada nemaju više informacija koje bi smjele biti dostupne za javnost.

Provjerili smo i navodne tvrdnje jedne mještanke prema kojoj je, kako piše Jutarnji list, Duje viđen u Otoku Samoborskom 24. svibnja oko 9 sati, odjeven samo u donje rublje i bez obuće na nogama, no u policiji kažu kako te informacije još nisu službene i da za sada ne mogu biti potvrđene.

Na stranicama HGSS-a stoji kako je HGSS Stanica Samobor od nedjelje u potrazi za nestalom mlađom osobom, no u stanici ne žele potvrditi radi li se o Duji.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene