Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema sudbinu Polančeca i Sanadera

'Osumnjičenost Barišića nije razlog za izbacivanje iz HDZ-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Činjenica da je priveden i osumnjičen nije razlog da bi se bilo kojeg člana brisalo iz stranke, rekao je Bačić.

Glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić, odgovarajući na novinarska pitanja u vezi sa stranačkim statusom Mladena Barišića nakon što je osumnjičen za malverzacije u aferi 'Fimi media', izjavio je kako činjenica da je Barišić priveden i osumnjičen nije, prema Statutu HDZ-a, razlog da ga se briše iz članstva u stranci.

Pročitajte i ovo Posljednja ovosezonska epizoda emisije Provjereno (Foto: Dnevnik.hr) - 7 KRAJ SEZONE Što se zbiva iza kamera: Reporteri Provjerenog progovorili o trenucima koji su im se najviše urezali u sjećanje Slika nije dostupna Očevi na porodu Do prije 20 godina nezamislivo, danas - normalno!

>> Mladenu Barišiću određeno mjesec dana pritvora

'Mladen Barišić je član HDZ-a i ne obnaša nikakvu dužnost u HDZ-u. Činjenica da je priveden i osumnjičen nije, po statutu HDZ-a, razlog da bi se bilo kojeg člana brisalo iz stranke, jer bi time, između ostalog, i prejudicirali njegovu krivnju', rekao je Bačić novinarima u Hrvatskom saboru.

Zašto Milanovića niste pitali za Vinkovića i Mršića?

Glavni tajnik HDZ-a naglasio je kako nije vidio da je medije zanimalo hoće li SDP iz svojih redova brisati svoje dužnosnike osumnjičene ili optužene za različita kaznena djela.

'Nisam primijetio u hrvatskim medijima da je i jedan novinar postavio pitanje predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću ili pak glavnom tajniku SDP-a Igoru Dragovanu, kada je optužen saborski zastupnik Zoran Vinković za činjenicu da je oštetio proračun. Isto tako, nisam primijetio u medijima da su postavljena pitanja Zoranu Milanoviću kada je zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić osumnjičen za prodaju odmarališta, kao što je danas osumnjičen Mladen Barišić', rekao je Bačić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene