Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen napušteni automobil

Osumnjičeni muž ubijene zečice pobjegao u Kanadu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ryan Alexander Jenkins, muž brutalno umorene Playboyjeve zečice Jasmine Fiore, čije je tijelo pronađeno prošlog vikenda u kontejneru za smeće u Los Angelesu, i glavni osumnjičeni u slučaju, izmaknuo je opsežnoj policijskoj potjeri pobjegavši u Kanadu.

Nakon što je tijelo ubijene Playboyeve zečice Jasmine Fiore pronađeno u koferu koji je zatim bačen u kontejner za smeće u Los Angelesu, policija je započela intenzivnu potragu za TV reality zvijezdom Ryanom Alexanderom Jenkinsom, koji je glavni osumnjičeni u slučaju.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao

>> Tijelo umorene Playboyjeve zečice pronađeno u smeću!

Kako od pronalaska tijela nisu uspjeli stupiti u kontakt s 32-godišnjim Jenkinsom, policija je sumnjala da će muž umorene Playboyjeve zečice pokušati pobjeći u Kanadu, te su čak objavili sliku njegovog automobila i tražili sve građane za pomoć pri pronalasku osumnjičenog.

No to nije urodilo plodom, jer je iz šerifovog ureda u Whatcomu u državi Washington, koji ima nadležnost nad kanadskom granicom došla informacija da postoje sigurne indikacije da je Jenkins uspio pobjeći u Kanadu. Prvo je nedaleko od kanadske granice viđena osoba koja je odgovarala Jenkinsonovom opisu koja je vozila crni BMW SUV, što odgovara automobilu u kojem je muž brutalno umorene zečice zadnji put viđen.

Nedugo nakon toga BMW-e je pronađen napušten nedaleko od kanadske granice tako da policija opravdano sumnja da je Jenkins uspio pobjeći u Kanadu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene