Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljaju se oštri tonovi

Grmoja: ''Most je spreman za raspuštanje Sabora''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije današnje sjednice Nikola Grmoja iz Mosta dao je izjavu u kojoj je napomenuo da je ta stranka spremna za raspuštanje Sabora te da bi bilo jefitnije da idemo na izbore nego da Plenković kupuje Pupovca.

Nikola Grmoja ponavlja da vladajuća većina ne postoji, naročito s obzirom na izjašnjavanje Brune Esih i Željka Glasnovića koji su odbili premijera Andreja Plenkovića da glasuju protiv opoziva ministra financija Zdravka Marića.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

Dodaje da takav stav ima još zastupnika za koje se nije znalo kako će glasovati. ''Vidjet ćemo kako će glasovati Lovrinović, Aleksić, Lacković kojemu ćemo povući podršku na lokalnim izborima ukoliko stane uz Marića'', rekao je Grmoja dodavši da je Željku Lackoviću jutros postao poruku da ga Most neće podržati.

''Premijer nema većinu kako je tvrdio, možda će je imati nakon lokalnih izbora'', rekao je Grmoja.

Kritizirao je svoje kolege zastupnike iz IDS-a podsjetivši da se zastupnici IDS-a kod glasovanja o Lex Agrokoru nisu uključili. Za Milanku Opačić iz SDP-a je rekao da bi se trebala prestati baviti politikom ako sutra ne dođe na glasovanje o Mariću, te da će Milorad Pupovac koštati građane više nego tri izbora.

''Mostovci su spremni u ovom trenutku na raspuštanje Sabora. Bolje to nego tezgarenje i kupovanje. Pupovca će Plenković platiti tri puta više nego što će koštati izbori'', kaže Grmoja.

Ukoliko se izglasa nepovjerenje Mariću, kaže, Most će vjerojatno ići u smjeru rušenja Vlade i raspisvanja novih izbora.

 



Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene