Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Davorin Bubalović na čelu

Osječko-baranjski HDZ krenuo u predizbornu kampanju za lokalne izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjski Županijski odbor HDZ-a imenovao je novo predsjedništvo županijskog HDZ-a, a stranka je time krenula u predizbornu kampanju.

Nedavno izabrani predsjednik ŽO-a Davorin Bubalović kazao je na konferenciji za novinare kako su potpredsjednicima ŽO-a imenovani gradonačelnici Donjeg Miholjca i Našica, Stjepan Viduka i Krešimir Žagar te predsjednici osječkog i đakovačkog gradskog odbora HDZ-a Damir Kramarić i Ante Raspudić.

Dodao je kako HDZ s ovim činom kreće u predizbornu kampanju za lokalne izbore i siguran je da će stranka odgovoriti izazovima vremena, donijeti promjene, kako na županijskoj, tako i na državnoj razini te ponovo biti snaga koja će voditi Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Davor Dretar Uskoro detalji Davor Dretar Drele postaje državni tajnik? Čeka se dogovor koalicijskih partnera o novoj kadrovskoj križaljci Preizborni skup HDZ-a Parlamentarni izbori 2024 Pogledajte koliko se trošilo na izborne kampanje: Neki se jedva pokrpali, a jedva stvar upada u oči

>> Karamarko raspustio zagrebački HDZ i smijenio Golema

Bubalović je istaknuo kako će HDZ, koji sada ne obnaša vlast na županijskoj razini, to svakako nastojati promijeniti te ostvariti što bolji rezultat u svim gradovima i općinama. Napomenuo je da je još rano otkrivati imena HDZ-ovih kandidata za župana te gradonačelnike i općinske načelnike, dodavši da su 'u tijeku intenzivni pregovori oko određivanja kandidata i da će sigurno biti velikih iznenađenja'.

Zamoljen da komentira dosadašnje djelovanje saborskih zastupnika SDP-a s ovoga područja Bubalović je rekao kako ne može vjerovati da saborski zastupnici i pojedini ministri s ovoga područja podržavaju 'neprirodnu i štetnu podjelu Hrvatske na dvije regije te kako dobar dio njih ne predstavlja ovaj dio Hrvatske na odgovarajući način'.

Osijek, Slavonija i Baranja moraju imati svoje mjesto u državnom proračunu, a to do sada nije vidljivo, ocijenio je Bubalović.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene