Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar posao

Osječki zatvor iznajmio zid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da zatvorski zid ne služi samo kao prepreka za bijeg uvjerili smo se u Osijeku. Na zidu osječkog zatvora postavljeni su jumbo-plakati. Sav prihod od iznajmljivanja zida u marketinške svrhe koristi se za poboljšanje uvjeta života zatvorenika.

Na prvi pogled odbojan zatvorski zid, okružen bodljikavom žicom, ali njegova je velika prednost što se nalazi u samom središtu Osijeka. 'Tako smo odlučili iskoristiti taj mrtvi kapital. Napravili smo par ponuda, uzeli od marketinških agencija. Ona koja nam je dala najviše novca, mi smo njoj iznajmili zid', rekao je Tomislav Cvitanušić, upravitelj osječkog zatvora. I tako su na zatvorskom zidu osvanuli jumbo-plakati. Novac od iznajmljivanja troši se s druge strane zida. Zatvorenicima su, između ostalog, kupljene sprave za vježbanje i oličeni su zidovi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Žuljaju' ih bonusi Mađarska želi ukinuti marketinške agencije Slika nije dostupna Nije besplatno 'Gmail ne naplaćuje korištenje servisa, ali to ne znači da je besplatan'

'Ta sredstva koja nam uplaćuju, obilato koristimo za naše projekte unutar zatvora, taj tretmanski dio nastojimo olakšati zatvorenicima. Evo, trenutačno su visoke temperature, nastojimo da veće sobe imaju po dva ventilatora, da knjižnica bude osposobljena', kaže Cvitanušić. Kao pravi biznismeni, u osječkom zatvoru ne žele otkriti koliko zarađuju od zida. Kažu, to je poslovna tajna., no, ne skrivaju zadovoljstvo. 'Mi smo jako zadovoljni. Odabrali smo najpovoljniju ponudu. Dečki su korektni, redovito plaćaju', dodaje Cvitanušić. Ružni je zatvorski zid postao, nema dvojbi, najsigurnije mjesto za oglašavanje u gradu. Ne samo da ima svoje čuvare, nego je i pod stalnim video nadzorom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene